Rachius.com


 Images du jour ! 
Le retour de Sensei" ^^

Une longue absence pleine d’embûche et de grand changement.
Qui a demandé énormément d’effort et de courage pour y arriver… et j’y suis arrivé ^^
Okay



en savoir +
Not working~?
Sujet précédent Sujet suivant
Auteur Message
JoeClark
Habitué(e)
Habitué(e)


Hors ligne

Inscrit le: 30 Oct 2017

Messages: 87

Masculin
Posté le: Sam 2 Déc - 07:45 (2017)
Sujet du message: Not working~?
Répondre en citant

Hi All,

I just know about Arkaos last few days.
i'm not very fimiliar with media server at all.
only base on lighting. But this is a very cool software.
I'm looking forward to study it more.
yesterday i tried running it with my hog 2 with enttec pro.
there's alot of things don't work or maybe i miss out some part.
I was able to load in a clip into the layer. but there's nothing shown on the preview. not unless i add in the effects, then there's visual on the preview. as well,some effects don't work at all. example the spilt,blur.
i didn't change any of the copy mode or masking. so the output is usually depend on the transparency channel right?.
so what did i miss out?.
and, how can i play only the clip or picture without effects. its totally black on the preview.


Please help.

Thanks!

I didn't find the right solution from the Internet.

References
http://www.arkaos.net/forum/viewtopic.php?f=22&t=1940


animated brand explainer video


Revenir en haut
Publicité









Posté le: Sam 2 Déc - 07:45 (2017)
Sujet du message: Publicité

PublicitéSupprimer les publicités ?
Revenir en haut
Montrer les messages depuis:   
Sauter vers:   

Index | Panneau d’administration | Creer un forum | Forum gratuit d’entraide | Annuaire des forums gratuits | Signaler une violation | Conditions générales d'utilisation
Site by www.rachius.com © 2007
Powered by phpBB v2 © 2001, 2005 phpBB Group ¦